fbpx

Fossekallen speidergruppe

Bilde: Heidi Lunde

Fossekallen speidergruppe, troppen ( speidere 10-16 år) er en aktiv speidertropp som liker friluftsliv og er mye ute. Vi er opptatt av å se alle speiderne, tross diagnoser o.l.
Vi jobber mot å utvikle speiderne våre til gode, ansvarsbevisste, omsorgsfulle og samarbeidsvillige medlemmer av troppen og samfunnet vårt.
Vi søker etter en troppsleder som liker det samme som oss og er opptatt av likeverd.

Fossekallen speidergruppe ble startet den 25. mars 1980 av Jan og Unni Lunde. Jan har selv vært speider siden 1954 og startet opp Fossekallen speidergruppe. Unni ble veldig aktiv etter hvert. Fossekallen speidergruppe troppen, er en aktiv tropp med utemøter, turer, konkurranser, deltagelser på NM og leirer på programmet. Vi har vært på Svalbard og på de fleste landsleirer. Vi har 4 patruljer i troppen og de ledes av 1 patruljefører og 1 assistent med hjelp fra troppsleder. Vi er synlige i bymiljø både ved juletider når vi står bålvakter 5 dager og 17 mai når vi har ansvar for flaggborg på Rødsfjellet og flaggborg i barnetoget. Vi har også opprydding før 17 mai i nærmiljøet vårt. Vi har de fleste speidermøtene våre ute. Her legges det vekt på friluftsliv, samarbeid, vennskap og oppfølging av speiderprogrammet. Paragraf 4 i speiderloven er et viktig element i speiderarbeidet i troppen: En speider er en god venn.

Vi har også et flott speiderlokale på Flateby i Tistedal. Speidergruppa vår er opptatt av å ta vare på både små og store, vi prøver å trygge den tiden de har sammen med oss på speidermøter, turer ute, hytteturer, leirer og konkurranser og er opptatt av at de får en så flott oppvekst som speidere som vi kan klare å gi dem. Vi er rett og slett tilstede.

Vi søker etter en troppsleder som liker det samme som oss og er opptatt av likeverd.

Kontaktinformasjon
41555010
heidil_6@hotmail.com
Flatebyveien 5, 1792 Tistedal