fbpx
Biletet kan innehalde: tekst

Halden Kulturråd arrangerer KulturLøft Halden i samarbeid med Halden kommune, Nordic Media Lab, Den Festen AS, Folk i Halden AS, Halden næringsutvikling og Halden Arbeiderblad.

I en tid hvor det lokale kulturlivet i Halden opplever å være satt nærmest fullstendig på vent, ønsker vi med dette prosjektet å spre litt optimisme og positivitet blant byens artister og kulturutøvere. Gjennom KulturLøft Halden skal byens kulturliv få en scene å stå på og et lite honorar i lommeboka. Vi håper KulturLøft Halden kan gi fart på den mikroøkonomien vi vet så mange av byens kulturutøvere er avhengig av for å drive på med kultur og utvikle seg som kunstnere.

Så bli med å spre litt glede i kulturhverdagen. Se live streamen vår på hjemmesiden til Halden Arbeiderblad fra kl.19 søndag 13.desember, og opplev et knippe av byens flotte artister.

Dersom du er kulturutøver og ønsker å delta på KulturLøft Halden vil du få sjansen til å bidra på vårt neste arrangement i månedsskifte februar/mars. Da planlegger nemlig KulturLøft Halden et stort arrangement hvor mange av byens scener og scenerom skal benyttes. Du vil få mer informasjon om hvordan du kan søke om å få bli med på live streamen søndag 13.desember.