fbpx

KursHalden Kulturråd inviterer til
KURS I SØKNADSSKRIVING OG TILSKUDDSORDNINGER
MED ANDERS A. VIK
LØRDAG 18. OKTOBER 11.00 – 16.00
I AUDITORIET PÅ PORSNES (HALDEN VIDEREGÅENDE SKOLE)

«Anders A. Vik innehar spisskompetansen, og har utviklet flere kurskonsept som får svært gode tilbakemeldinger. Han har siden 2006 holdt kurs innenfor tilskuddsområdet, og han er en av Norges mest brukte forelesere innenfor dette fagområdet. Hvert år fordeles over 30 milliarder til kommuner, lag og foreninger i Norge. Anders A. Vik har oversikt over hvor pengene er, og hva som kan gjøres for å løse ut penger – bl.a. med spennende og nye løsninger på kombinasjon av ulike tilskuddsordninger.»

Kursavgift:
Medlemmer i Halden Kulturråd: Gratis
Ikke medlemmer: kr. 50,- (Bli medlem: www.haldenkulturråd.no )
Enkel bevertning for alle: 50,-
Bevertning og kursavgift betales kontant på kursdagen.

Det er plass til drøyt 200 deltakere i auditoriet på Porsnes, og vi åpner for at alle kan delta – ikke bare Kulturrådets medlemmer. Det er også anledning for foreninger, lag, grupper, klubber, korps, kor, band, organisasjoner å ta med seg flere deltakere på kurset, og man kan selvfølgelig delta som enkeltperson.

Påmelding:
sendes til: post@haldenkulturraad.no (NB! 2 r’er og 2 a’er)
Påmeldingen skal inneholdende følgende opplysninger:
1)    Evt. lag/forening/gruppe:
2)   Navn på deltaker(e):
3)   Kontaktadresse epost:Gullgryta

Benytt muligheten til å få en kraftig vitamininnsprøytning, og samtidig styrke kompetansen på disse viktige områdene. Målet til Halden Kulturråd er at dette skal utløse midler og styrke økonomien til det frivillige kulturlivet i distriktet.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen !